Diari La Veu del País Valencià
Els docents d’Educació Física aprendran Pilota per així motivar l’alumnat a jugar-hi

RedactaVeu / València

El professorat d’Educació Física que imparteix classes als nivells de Primària i Secundària podran realitzar un curs de Formació Docent de Pilota Valenciana a través de la Direcció General d’Esport i el Servei de Formació del Professorat. D’aquesta manera podrà aconseguir-se que cada vegada més alumnes acaben la seua formació coneixent l’esport valencià més tradicional.

Al curs, els docents aprendran i reflexionaran sobre l’evolució històrica i els aspectes sociològics de la Pilota Valenciana, així com les característiques de cadascuna de les modalitats, en relació a les instal·lacions, material i dinàmica de joc, així com experimentar i aconseguir un domini bàsic de les diferents tècniques i destreses tàctiques. També es veurà com realitzar activitats pràctiques d’ensenyament i aprenentatge de ‘frontó valencià’, ‘raspall’, ‘modalitats a ratlles’, ‘galotxetes’, ‘galotxa’ i ‘escala i corda’.

Foto: GVA.

Durant 4 mesos es desenvoluparà el curs que té una duració de 50 hores, repartides en 24 estrictament presencials i 26 a distància. Les primeres sessions seran presencials, així com la part final en la qual els docents realitzaran una exposició oral de les unitats didàctiques pròpies que hauran preparat durant la part central de curs que és a distància.

La part presencial s’impartirà a l’IES La Malladeta a la Vila Joiosa. Les dates d’inscripció al curs són des del 20 de setembre fins al 23 d’octubre de 2016, si voleu consultar la resta d’informació del curs i inscriure’s cal que visiteu aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa