Diari La Veu del País Valencià
El Tripuçol s’estrena en la Lliga Nacional de Clubs a Gijón

RedactaVeu / València.

L’equip Tripuçol de triatló ha començat la seua participació en la Lliga Nacional de Clubs i la primera parada, tant de l’equip masculí com del femení, ha sigut a Gijón. El club de l’Horta Nord va viatjar fins a Astúries per a continuar, un any més, lluitant damunt de la bicicleta, sobre l’aigua i l’asfalt.

L’equip femení format per Almudena Asensi, Marta Gimeno, Alicia García, Ana Rubio, Lourdes Novella, Iris Rodríguez i Laura Benlloch va aconseguir superar les condicions climatològiques adverses que tant dificulten aquest esport i arribar en la dotzena posició en la segona divisió, categoria en què competeixen.

Equip femení. Foto: Tripuçol.

Pel que fa al conjunt masculí, l’equip conformat pels dos Jesús Jiménez (pare i fill), Pablo Jiménez, Antonio Cabrero, Eric Soriano, Eduardo Martín, Vicente Pamblanco, Jorge Lagoa, Adrián Sáez i Carlos Boví va aconseguir arribar en la novena posició de la primera categoria.

La pròxima jornada es disputarà en el Mar de Pulpí, a la província d’Almeria, on tant l’equip masculí com el femení de Tripuçol tractaran d’anar agafant la forma per a poder competir per les primeres posicions de les seues respectives categories.

Comparteix

Icona de pantalla completa