Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘El Comitè es va tancar de la millor manera possible’ i ‘el PSOE no pot ajudar el PP a governar’
RedactaVeu / EP / València

El president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha assenyalat, aquest diumenge, que el Comitè Federal del PSOE, celebrat ahir dissabte, “es va tancar de la millor manera possible” perquè “es necessitava un ‘big bang’, un punt d’inflexió” en el partit, al mateix temps que ha indicat que “el PP no ha fet res per a obtenir la confiança del PSOE”, per la qual cosa “no podem conformar ni govern de coalició ni ajudar a la seua instauració en el poder”.

Puig s’ha expressat en aquests termes després de participar en la inauguració de l’Exposició de Jarque dins dels actes programats amb motiu del 9 d’Octubre quan li han preguntat pel Comitè Federal del PSOE, que anit es va tancar amb la dimissió del secretari general del partit, Pedro Sánchez, i la conformació d’una gestora.

Ahir “no va ser el millor dia ni de la meua vida ni de la majoria de socialistes”, ha apuntat Puig, qui ha afegit que “la democràcia a vegades té també els seus embuts, incerteses i les seues cares més amargues”. “Crec que estem en un moment complicat; el país està una mica desconcertat i el PSOE també”, ha assenyalat.

Respecte al Comitè Federal, ha considerat que “es necessitava un big bang, un punt d’inflexió; crec que es va tancar de la millor manera possible. Finalment va haver-hi acord unànime respecte a la conformació d’una gestora i, a partir d’ací, cal superar enconaments i conflictes i tenir una percepció molt més generosa i humil”, ha declarat.

Comparteix

Icona de pantalla completa