Diari La Veu del País Valencià
Cesare Prandelli és presentat com a nou entrenador del València

Javier Cid / València.

El tècnic Cesare Prandelli ha estat presentat hui com a nou entrenador del València a la llotja de Mestalla davant centenars d’aficionats. L’italià pren el relleu de Voro González que estava com a interí després del comiat de Pako Ayestaran la passada setmana. “Hem de millorar a aquests jugadors i donar-los mentalitat d’equip”, ha dit durant la presentació.

Prandelli, que ahir va estar a Mestalla presenciant la derrota del seu nou equip davant l’Atlético de Madrid, ha firmat un contracte fins a juny de 2018. El transalpí és un entrenador amb experiència i contrastat, com demanava la graderia de Mestalla. Ara, li queda donar-li estabilitat a una plantilla que té bona base però no aconsegueix la continuïtat de joc i resultats desitjada.

Aquesta vesprada Prandelli dirigirà el seu primer entrenament i, degut a les competicions de seleccions, compta amb dos setmanes per davant per a acoblar-se a la nova plantilla i inculcar la seua idea de joc als jugadors. En concret, el seu debut al capdavant del València es produirà el pròxim diumenge 16 d’octubre al Molinón i front al Sporting de Gijón.

El nou entrenador del València té una dilatada carrera, especialment al seu país, ja que ha estat quatre anys dirigint la selecció italiana (2010-2014) i ha passat per un bon nombre d’equips italians com ara l’AS Roma, la Fiorentina o el Parma. No obstant això, Prandelli tan sols ha dirigit una vegada fora de les seues fronteres i ha sigut al Galatasaray turc en la temporada 2014, on no va tindre una bona experiència. Ara haurà de demostrar que la lliga espanyola i un repte com un València en hores baixes són assumibles per a un tècnic del seu prestigi internacional.

Comparteix

Icona de pantalla completa