Diari La Veu del País Valencià
Projecció d”El Petit Príncep’ en valencià al cap i casal amb llibre de regal

RedactaVeu / València.

Escola Valenciana ha organitzat, per al dijous 6 d’octubre, la projecció de la pel·lícula El Petit Príncep, basada en la narració d’Antoine de Saint-Exupéry. Aquesta serà a les 19.30h al Ocine Aqua. Les entrades, amb un preu especial de 6 euros, estan disponibles a la botiga d’aquest cinema. D’aquesta manera, l’entitat vol treballar per la normalització lingüística també en aquest àmbit.

Segons destaca, en un comunicat, Laura Font, coordinadora del programa ‘Cinema d’Escola Valenciana‘, han volgut comptar amb aquesta pel·lícula perquè “destaca tant pel missatge que s’amaga darrere de la trama com per l’original estètica de l’audiovisual, la tendresa de les relacions humanes que s’estableixen, així com el món filosòfic que hi planteja”. L’entitat cívica obsequiarà amb un llibre tots els assistents.

>

Vídeo: Canal ParcTibidabo.

Aquesta pel·lícula està dirigida per Mark Osborne, qui està també a càrrec de Kung Fu Panda i qui en aquesta ocasió ha combinat les tècniques de filmació imatge per imatge i els dibuixos animats per crear una narrativa àgil en un context pintoresc. La història conta com una xiqueta es fa amiga del seu veí, un ancià aviador i excèntric que temps enrere va conèixer el Petit Príncep. Aquest home major comparteix amb la xiqueta l’exploració de l’univers extraordinari del Petit Príncep, on tot és possible si saps comunicar-te amb el llenguatge universal del cor. Així comença un bonic viatge exterior i interior en el qual les relacions humanes són el més important.

Imatge: Escola Valenciana i Ocine.

El Pessic de l’Amor

Aquest diumenge 9 d’octubre, a les 18h, la sala l’Horta estrena nova temporada de diumenges de teatre per a públic familiar amb El Pessic de l’Amor, basat en el clàssic de Romeu i Julieta, de la mà de la companyia Escenoart. A més, enguany, a aquesta proposta s’afegeixen els espectacles per a nadons a partir de 6 mesos. Els Amics i Amigues d’Escola Valenciana tindran descomptes especials en la compra d’entrades (fins al 17%) presentant el carnet en la taquilla.

Comparteix

Icona de pantalla completa