Diari La Veu del País Valencià
El PSPV de la Ribera Alta demana explicacions a Puig i diu ‘no’ a Rajoy

Xavier Pérez / Algemesí.

El tsunami de la crisi del PSOE arriba a poc a poc a comarques i pobles i, sobretot, als militants que es troben indignats davant l’espectacle del passat dissabte esdevingut a Ferraz. Però a banda de l’esperpent de comitè federal celebrat, algunes comarques també qüestionen el paper realitzat pel secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig.

Un dels tradicionals bastions dels socialistes valencians és sense dubte la Ribera que ha mostrat el seu malestar per l’espectacle donat pels dirigents nacionals i de País.

Així, l’executiva del PSPV de la Ribera Alta s’ha mostrat favorable al fet que el seu partit vote “no” a Mariano Rajoy en lloc d’abstenir-se segons aprovà en la recent reunió celebrada a Algemesí, després d’haver debatut sobre la problemàtica que viuen els socialistes arran de la dimissió del seu secretari general Pedro Sánchez.

La comissió executiva, després de deliberar, considerà necessari que l’executiva del PV i la gestora “faciliten informació del que ha ocorregut i està ocorrent en el PSOE”.

Però la Ribera també adverteix que “són els militants” els que han de prendre les decisions importants, com escollir entre l’abstenció, el no a Rajoy i la d’esbrinar la possibilitat d’un govern alternatiu.

Així, la direcció comarcal aprovà una resolució que comunicaran als òrgans superiors del partit. En primer lloc l’executiva comarcal ha sol·licitat que es convoque el Comitè Nacional perquè el secretari general, Ximo Puig, explique la seua dimissió del Comitè Federal i, per altra part, que el PSOE vote ‘no’ a la investidura de Rajoy.

Comparteix

Icona de pantalla completa