Diari La Veu del País Valencià
El PSPV d’Oliva acusa l’ajuntament de situar una gasolinera al costat d’un col·legi

RedactaVeu / Oliva.

“L’Ajuntament d’Oliva, està portant a terme els tràmits per situar una gasolinera, justament als costat del Col·legi de l’Hort de Palau”, segons afirma el PSPV d’Oliva, que assegura que s’han assabentat d’aquest fets per “alguns ciutadans, els pares i mares del centre escolar”, un fet que asseguren haver comprovat a través dels decrets del consistori de la Safor, (adjuntem una imatge d’aquest).

Així, els socialistes denuncien que l’Ajuntament “està portant a terme els tràmits per situar una gasolinera al costat del col·legi”, una decisió que “no entenem”, i es pregunten “com és possible que vulga situar-se una gasolinera tan a prop d’un col·legi, tan a prop de xiquets” i passen a qualificar-la com “una decisió molt poc encertada” i alhora demanen “que es paralitze el tràmit”, segons explica Mengual.

El secretari general del col·lectiu local, Carlos Mengual afirma que “de nou, la foscor i falta de transparència, torna a ser la línia del Govern, ja que el nostre grup no ha sigut en cap comissió, ni plenari, ni junta, al voltant d’aquesta proposta, que està posant-se en marxa”. “Ho fan per darrere, sense donar veu i vot a l’oposició, i no entenem per què aquestes fórmules imperen a l’Ajuntament d’Oliva” indica Mengual.

Segons el secretari, al final de l’anterior legislatura, l’alcaldessa Ana Morell, “va mantenir distintes converses amb el propietari dels terrenys, per aplegar a una entesa, mitjançant una permuta, així poder tindre un gran espai dotacional, però aquest Ajuntament, aquest Govern, ha decidit col·locar una gasolinera al costat d’un col·legi”.

Per als socialistes açò és “un desgavell” sobre el qual “ningú està pensant en les seues conseqüències”. “No entenem com a algú se li ocorre posar una gasolinera al costat d’un centre educatiu, on diàriament hi ha centenars de xiquets i xiquetes” explica Mengual.

Davant això, des del Grup Socialista demanen que es canvie aquesta decisió, “que impere la coherència i que es retorne al camí emprés a l’anterior legislatura”, és a dir, “que s’aconseguisca un gran espai dotacional, però no una gasolinera”.

Edicte aportat pel PSPV d’Oliva.

Comparteix

Icona de pantalla completa