Diari La Veu del País Valencià
El ‘top’ absolut de tennis de taula arrenca a Xàtiva

RedactaVeu / Xàtiva.

El Pavelló Municipal Francisco Ballester de Xàtiva acull, aquest dimecres 12 d’octubre, el Top 16 de tennis de taula del País Valencià. La competició reunirà els setze millors jugadors tant en categoria masculina com femenina. El torneig comptarà amb la participació de representants xativins: Eugènia Xirivella en el quadre femení i Germán Gómez en el masculí.

La competició s’iniciarà a les 10 hores del matí amb la fase de grups i es reprendrà a les 16.30h amb els quarts de final. En el quadre femení destaca la participació de les jugadores de l’equip de Superdivisió Nacional, l’Alacant TM i els dos equips de Primera Divisió, el Mediterrani de València i el Burjassot València.

Pel que fa al quadre masculí, joves jugadors amb títols nacionals com Rodilla, Joan Carles Pomares, Marc Gutierrez o Alberto Lillo participaran en aquesta competició. Gómez ha destacat l’oportunitat de “gaudir del millor tennis de taula en directe amb vuit taules amb els millors jugadors del País”.

D’aquesta manera, el Top tanca un procés de selecció iniciat el cap de setmana del 12 i 13 de setembre amb els primers tornejos oberts als més de 500 jugadors que conformen el rànquing de la Federació.

Comparteix

Icona de pantalla completa