Diari La Veu del País Valencià
El Festivern 2016-2017 ja té cartell per a celebrar el final d’any

RedactaVeu / Tavernes de la Valldigna.

El festival de les comarques centrals valencianes ja pren forma. El Festivern 2016-2017 ha fet públic el cartell d’aquesta edició a través de les xarxes socials, per a celebrar durant els dies 29, 30 i 31 de desembre el final d’any.

Tavernes de la Valldigna (la Safor) s’omplirà de música amb 33 bandes, DJ’s i els correbars, però, com ja és habitual, també comptarà amb activitats gastronòmiques i esportives com el concurs de paelles, el vermut musical, triatló de pingüins, pilota valenciana, futbol, bàsquet i vòlei. Com a novetat, segons anuncien els organitzadors, es farà “l’Entraeta Festivernera”. Com sempre, hi haurà zona d’acampada.

El Cartell

Dijous 29 de desembre començarà tot amb el Festival de benvinguda, amb entrada lliure, on actuaran la Fístula Vallkànika, Herba Negra, Sva-Ters, Skatuttipresto, meteor i Kontaminació acústica. Després, a la casa de la cultura (19h), es podrà veure Xavi Sarrià i Feliu Ventura, i El petit de ca l’Eril.

Divendres 30 comptarà fins amb 12 actuacions, on destaquen Buhos, La Raíz, Mellow Mood, Inèrcia, Voltor, Atzembla, entre altres.

Dissabte 31 la música començarà a les 13h, amb l’Entradeta Festivernera i el vermut musical on actuaran Truc, Rondalla Primer de Maig i Esir. De nit, la festa final es farà llarga amb Auxili, Talco, Los Chicos del Maíz que celebren la gira de comiat, New York Ska Jazz, Mafalda, Plan B, Train to Roots, Itaca band, Pirat’s sound sistema, Dr. Prats, Atupa i La Trocamba matanusca.

Els preus de les entrades anticipades és de 28 euros, mentre que en taquilla serà de 33 euros. L’organització exclama que el Festivern 16/17 serà “molt més que música, molt més que un festival. Que creme Tavernes, a rebentar-ho tot penya!!!!”.

Comparteix

Icona de pantalla completa