Diari La Veu del País Valencià
Xavi Castillo a tota Veu: Ximo Puig acaba amb Pedro Sánchez
RedactaVeu / València

S’abstendrà finalment el PSOE?, o bé donarà el seu “no” a la investidura de Rajoy? Quines conseqüències durà la dimissió de Pedro Sánchez? És que el PP i el PSOE són el mateix? Què fa Castillo amb una banda penjada i el seu col·laborador Enric, vestit d’emperador romà?

La resposta a aquestes i altres qüestions que estan en la ment de molts ciutadanes i ciutadanes la dóna -o no-, en exclusiva per a La Veu, l’humorista de la companyia valenciana Pot de Plom Teatre en aquest vídeo que constitueix la primera entrega de les que de forma periòdica oferirà el genial l’humorista per informar amb el seu àcid sentit de l’humor dels temes d’actualitat.

El vídeo -en què entre altres personatges Xavi Castillo interpreta, o no, a Pedro Sánchez, Enric Morera, Rita Barberá, Jaume I i Ximo Puig-, és fruit de l’acord de col·laboració entre la companyia Pot de Plom de Teatre i La Veu del País Valencià, mitjançant el qual els membres de la companyia faran, a partir de hui i de forma periòdica, un repàs als temes de major actualitat des del seu punt de vista humorístic.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa