Diari La Veu del País Valencià
L’Hèrcules s’enfrontarà al Barça en setzens de Copa i el València al Leganés

Javier Cid / València.

Aquest matí s’han sortejat els emparellaments de setzens de final de la Copa del Rei de futbol en els quals destaquen els enfrontaments de l’Hèrcules amb el vigent campió, el Barcelona, el del València CF de Prandelli amb un primera com el Leganés i el del Vila-real amb el Toledo, de Segona B.

L’Hèrcules, ara en Segona B, tornarà al Camp Nou, on ja sap el que és guanyar com va fer per 0-2 en la temporada 2010-2011, quan estaven a Primera Divisió. L’equip alacantí tractarà de repetir la difícil gesta, però sens dubte aniran al l’estadi català a gaudir de l’espectacle i plantar cara al vigent campió. Primer haurà d’obtindre un bon resultat en el Rico Pérez, on obriran l’eliminatòria.

Per la seua part, una de les metes a aconseguir que tindrà el nou tècnic, Cesare Prandelli, serà que el València faça enguany un bon paper en Copa després de la dura eliminació que va patir l’equip la temporada passada precisament davant el Barcelona. L’equip valencià visitarà per a debutar en la competició l’estadi de Butarque on ja va guanyar enguany en lliga per 1-2 i en desembre rebrà el Leganés en Mestalla.

A més, aquesta competició també és una via oberta per a entrar en Europa i una competició que el València ha guanyat en set ocasions. Bonic objectiu que sempre il·lusiona l’afició de Mestalla.

L’altre representant valencià en la competició, el Vila-real, ha quedat emparellat amb el Toledo. L’equip de Segona B rebrà en el seu estadi, el Salto del Caballo, els castellonencs el 30 de novembre, mentre que visitaran el Madrigal el pròxim 21 de desembre. El conjunt dirigit per Fran Escribà va ser eliminat l’any passat a octaus de final de la Copa i vol millorar el seu paper en la present edició.

Comparteix

Icona de pantalla completa