Diari La Veu del País Valencià
Nova concentració hui d’Escola Valenciana pels nostres #DretsLingüístics
RedactaVeu / València

La sisena concentració #DretsLingüístics #RequisitJa convocada per Escola Valenciana a les portes del Palau de la Generalitat Valenciana tindrà lloc a partir de les 19 hores d’aquest dijous, dia 20 d’octubre, sota el lema “pels nostres #DretsLingüístics #RequisitJa”

L’entitat cívica ha convidat la ciutadania, organitzacions i sindicats a aquest acte “per a demanar al Consell la implantació de la plena competència lingüística com a requisit per a accedir a la funció pública”. L’acte s’emmarca dins de la campanya “Pels nostres Drets Lingüístics. Requisit ja”, encetada en el marc de les Trobades 2016.

En aquesta ocasió, el cantaire David Reig participarà en la concentració que tindrà lloc a la plaça de Manises interpretant la cançó del grup Al Tall ‘Tio canya’, “peça emblemàtica que retrata la substitució lingüística”, segons apunta Escola Valenciana en un comunicat.

Els representants de l’entitat cívica han anunciat que repartiran material informatiu per a explicar als assistents que la introducció de la capacitació lingüística a totes les administracions públiques “contribuirà al respecte dels drets humans, alhora que afavorirà el procés de normalització de la llengua”.

Comparteix

Icona de pantalla completa