Diari La Veu del País Valencià
Quico Fernandez: ‘La situació per a l’Ajuntament de Sagunt és molt desagradable’

Xavier Pérez / Sagunt.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández (Compromís), ha expressat aquest dimecres la col·laboració de l’Ajuntament amb la UDEF en l’operació anticorrupció desenvolupada en dependències municipals i ha considerat que la investigació judicial sobre una presumpta trama de falsejament de contractes en el consistori, que afecta l’exalcalde del PP Alfred Castelló i onze edils i exregidors, és una “situació desagradable”.

Fernández, acompanyat d’altres membres de l’equip de govern com Guillermo Sampedro i Pablo Abelleira, ha explicat que la UDEF “s’ha presentat hui en l’ajuntament i ha requerit informació referent a documents, factures i contractes. “No teníem constància d’aquesta circumstància. És una situació desagradable per a un ajuntament i hem fet tot el que la Policia, per ordre judicial, ens ha demanat, que és bàsicament col·laborar”.

Per altra banda, la regidora i diputada de Compromís, Teresa Garcia, en declaracions a La Veu ha dit que “no ens esperàvem aquesta actuació. Estàvem en la comissió d’Hisenda i de sobte han aparegut els agents de la UDEF i han demanat la presència del secretari general, i després que els funcionaris lliuraren diversa documentació sobre distints negociats de l’Ajuntament com contractes, factures o documentació d’Aigües de Sagunt”.

Garcia ha remarcat que des de l’Ajuntament col·laboraran, “com no podria ser d’una altra forma amb la justícia i, si n’hi ha responsabilitats, que es depuren”.

Comparteix

Icona de pantalla completa