Diari La Veu del País Valencià
L’editor de La Veu fa una anàlisi ‘crítica’ del sistema comunicatiu valencià

RedactaVeu / València.

El passat 7 d’octubre, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània acollí l’acte ‘La RTVV que volem’, organitzat per Esquerra Republicana del País Valencià, Esquerra Unida i Mil de nou, la plataforma que engloba els afectats i afectades per l’ERO a RTVV.

La xarrada va comptar amb la participació de la periodista Reis Juan, qui a més és la presidenta de Mil de nou, de Xelo Vicente, presidenta del comitè d’empresa de RTVV, i els polítics, Josep Barberà, president d’ERPV i Amadeu Sanchis, exmembre del Consell d’Administració de RTVV i coordinador d’EUPV. Podeu veure aquest “debat necessari”, com s’anuncià aleshores, en el següent vídeo.

>

Xarrada completa a l’Octubre: “La RTVV que volem”. Vídeo: Mil de nou.

En el torn de preguntes i opinions va intervenir Moisès Vizcaino, editor de La Veu, qui començà afirmant que faria una anàlisi “molt crítica” de la situació així com donar el seu parer com a editor d’un mitjà de comunicació privat, respecte d’un altre públic com és RTVV. “Fa molt de temps que vaig dimitir de C9”, començà dient Vizcaino, “des que van prohibir 600 i escaig paraules”, i per això “he sigut sempre molt crític”. Tot seguit, en el vídeo que segueix aquesta notícia podeu veure l’anàlisi que fa l’editor d’aquest diari sobre el sistema comunicatiu valencià.
>

Intervenció de Moisès Vizcaino, editor de La Veu del País Valencià. Vídeo: Mil de nou.

Comparteix

Icona de pantalla completa