Diari La Veu del País Valencià
Rus ‘es nega’ a crear un pla municipal d’ocupació
El Grup Municipal d’EU presentà al darrer ple una proposta per crear un Pla Municipal d’Ocupació. El portaveu de la formació d’esquerres, Miquel Lorente, ha assenyalat que davant l’actual situació d’atur extrem en la ciutat, amb vora 4.000 persones aturades, “cal obrir espais d’encontre entre els diferents agents socials” (sindicats, empresaris, centres educatius, administracions, partits polítics, plataformes…) de la ciutat per actuar amb la màxima eficiència i projecció.

En aquest sentit, EU ha recordat que Rus “es nega a treballar, promoure i apostar per un pla ben definit que s’emmarque dintre del Pla d’Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes aprovat per la Diputació de València i la Generalitat”.

Segons Esquerra Unida sols des del consens, la reglamentació del Pla i el compromís pressupostari, xifrat en 400.000€, per part de l’Ajuntament “ens podríem enfrontar al repte pendent de la nostra ciutat; redefinir el model productiu, crear ocupació i suavitzar el tsunami de la crisi que ha provocat nivells d’atur superior a la mitjana estatal”.

Comparteix

Icona de pantalla completa