Diari La Veu del País Valencià
Iñaki Gabilondo encertà de ple en augurar que el PP tornaria a governar    

RedactaVeu / València.

Iñaki Gabilondo torna a fer diana. I amb quina punteria! El passat 30 de maig, abans de la celebració de les eleccions del 26J, va pronosticar que el PSOE permetria, “amb Sánchez o sense Sánchez”, que governaria el PP via abstenció.

En aquest vídeo, podeu comprovar els dots premonitoris de Gabilondo, en el qual ja vaticinà que “el PSOE s’obrirà en canal per enèsima vegada”, que “el PP serà el partit més votat”, que “Ciudadanos potser perda vots però que donarà al Partit Popular per a fer possible el govern”.

Al seu encertat pronòstic, Gabilondo augurava també que el Partit Socialista, “amb sorpasso o sense sorpasso, no acordarà un pacte de govern amb Podemos”, que “Podem es convertirà ja en un contrapoder de debò, que en la pròxima legislatura haurà de confirmar si és una alternativa de debò massissa o si es va desguassant” i que “el PP, amb els mercats ja per fi tranquil·litzats, tornarà a aqueixa, la seua manera de governar, aqueixa manera de governar del mal doctor que s’ocupa dels símptomes i no cura cap malaltia”. En suma, Gabilondo es ratifica com tot un adiví…

>

Comparteix

Icona de pantalla completa