Diari La Veu del País Valencià
150 veus per un servei públic de radiotelevisió valenciana

EP / Castelló de la Plana.

Aquest dilluns, a la Universitat Jaume I, s’ha presentat la campanya ‘Veus per un nou espai audiovisual’ dins de la inauguració de la desena edició del Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació. Així es pretén fer una crida a la participació de la societat a l’hora de definir el nou espai de radiotelevisió pública valenciana.

La campanya, impulsada per totes les universitats valencianes juntament amb la Mesa Sectorial de l’Audiovisual Valencià (MESAV), disposa actualment de 151 vídeos que poden veure’s al canal de Youtube de ‘Veus per un nou espai audiovisual’, els quals s’elevaran en poc temps a mig miler, segons ha assenyalat Javier Marzar, coordinador de la campanya en la UJI i codirector del màster, qui ha destacat que l’objectiu és “reivindicar la rellevància que té la comunicació en la nostra societat i millorar la reputació de tots els professionals relacionats amb el sector”.

Per què creus que és necessari un servei públic de radiotelevisió?

Vídeo: Canal VEUS. Per un nou espai audiovisual.

La campanya inclou vídeos en els quals diferents veus responen per què és necessari un servei públic de radiotelevisió valenciana i com els agradaria que aquest fóra. Així mateix, s’han produït nou vídeos amb missatges reivindicatius de la MESAV en els quals s’insta que “recuperem la normalitat, recuperem la comunicació”.

En aquest sentit, Luis Lizarán, coordinador de la MESAV, ha assenyalat durant la presentació de la campanya la importància d'”integrar la societat en aquesta gran festa de la comunicació en la qual s’està convertint el món d’avui”.

Comparteix

Icona de pantalla completa