Diari La Veu del País Valencià
Caixa Popular es posiciona com a referent del sistema financer valencià 

RedactaVeu / València.

Caixa Popular es reafirma com a entitat de referència al País Valencià. Així, l’entitat ha tancat el trimestre amb un benefici de 4,58 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment del 8% respecte de l’any anterior, una ràtio sobre ATM (ROA) del 0,41. A més, també ha incrementat els seus dipòsits un 8% més, amb un total de 1.309 milions d’euros.

D’altra banda, Caixa Popular manté les línies de finançament a empreses, comerços, autònoms i famílies valencianes. Les Inversions Creditícies han augmentat un 8% fins a arribar als 831 milions d’euros. Les dotacions al Fons d’Insolvència de 8,2 milions d’euros, suposen un descens del 5% i situen la ràtio de mora en un 8,37%.

Caixa Popular ha informat en un comunicat que continua la política de gestió d’ajustos en despeses i millora de la competitivitat i que la cooperativa de crèdit ha aconseguit que la ràtio d’eficiència estiga a 30 de setembre en el 53,31%. A més, subratlla que “cada vegada són més les persones que aposten per una banca cooperativa i propera a les persones, amb la qual cosa Caixa Popular ha arribat als 174.000 clients”.

Comparteix

Icona de pantalla completa