Diari La Veu del País Valencià
El valencià Pepe Carbonell defensa el títol de kates per equips al campionat del món d’Àustria

Javier Cid / València.

El karateka valencià Pepe Carbonell representarà la selecció espanyola de karate en la localitat austríaca de Linz en què es disputa aquesta setmana el campionat del món, on defensarà el títol mundial en la prova masculina de kates per equips.

Aquest mundial serà el primer que es celebrarà després que el karate haja rebut la condició de disciplina olímpica. Carbonell, juntament amb Damián Quintero i Francisco Salazar, debutaran demà dijous a la prova de kates per equips, davant el vencedor del duel en què es mesuraran els combinats del Marroc i Polònia. Durant tota la jornada es definirà el quadre fins a semifinals. El diumenge 30 d’octubre es disputarà la lluita pel bronze i la gran final del mundial.

L’equip que integren Carbonell, Quintero i Salazar està confiat a repetir l’èxit del campionat del món de Bremen en l’any 2014 i el valencià ha destacat que “personalment em trobe en un bon moment i espere poder aportar tot de mi per a l’equip”.

“L’objectiu principal per a l’equip és poder funcionar de la millor manera possible i, com fa dos anys, tractar d’apropar-nos a la medalla d’or. Seria fantàstic poder portar-nos un altre campionat del món una vegada més”, ha conclòs el karateka valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa