Diari La Veu del País Valencià
Almenara celebra la I Festa de l’afició amb la presència de set jugadors del València

RedactaVeu / València.

La localitat castellonenca d’Almenara celebrarà el divendres a les 17 hores la I Festa de l’afició del València amb la presència de set jugadors de l’equip dirigit per Cesare Prandelli. Jaume Doménech, natural d’Almenara, serà l’amfitrió d’aquesta festa valencianista a la qual també assistiran els jugadors Santi Mina, Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala, Álvaro Medrán, Zakaria Bakkali i Martín Montoya.

El club, amb la col·laboració de l’Agrupació de Penyes Valencianistes i l’Associació de Jugadors del València, organitza aquesta festa amb l’objectiu de “reafirmar els vincles i la proximitat i la seua gran afició”, va anunciar l’entitat en un comunicat.

Aquest esdeveniment tindrà lloc en el camp de futbol de La Corona a partir de les 19 hores on els jugadors impartiran una xerrada amb 30 nens i nenes, 15 d’ells escollits entre els escolars d’Almenara, i 15 més en representació de les penyes de la demarcació de Castelló castellonenc i el nord de la de València. Layhoon Chan, presidenta del club, també acudirà a la jornada festiva en què es preveu que prop de 2.000 xiquets participen en les activitats.

L’afició valencianista de les localitats d’Almenara, Nules, la Vall d’Uixó, Xilxes, Moncofa o la Vilavella, entre d’altres, compartiran aquesta festa a la qual també acudiran exfutbolistes del València. Durant la temporada, la Festa es traslladarà també a un municipi de la demarcació d’Alacant i a un altre de la de València.

Cartell de la I Festa de l’Afició del València. Fotografia: València CF.

Comparteix

Icona de pantalla completa