Diari La Veu del País Valencià
Troben el cos sense vida d’una adolescent en un pou de Xella

EP / Xella.

Aquest divendres s’ha localitzat, als voltant de les 12h, el cadàver d’una jove en un pou proper al municipi de Xella (Canal de Navarrés), tal com han informat a Europa Press fonts de la investigació.

El cos de la jove, que encara no ha sigut identificat, quan l’han trobat estava despullat. La Guàrdia Civil investiga si es tracta d’una jove de 16 anys de la localitat que figurava com a desapareguda des de dimecres, raó per la qual la seua mare havia presentat denúncia.

L’adolescent desapareguda, que es diu Vanessa, va acudir dimecres passat al cinema amb dos amics, va tornar i va sopar a casa; després va dir a sa mare que s’anava a casa d’unes amigues.

“Aparentment, es quedava a dormir en casa d’unes amigues, però el dia següent no va anar a l’escola”, per la qual cosa la mare va presentar, aquest dijous a la vesprada, una denúncia, segons ha explicat el delegat del Govern valencià, Juan Carlos Moragues, a primera hora d’aquest divendres, abans de conéixer-se la troballa del cos d’una adolescent en la mateixa zona.

Des de l’Alcaldia de l’Ajuntament de Xella, es va fer públic anit un ban per a informar la població de la desaparició i intentar ajudar a localitzar a la menor.

Comparteix

Icona de pantalla completa