Diari La Veu del País Valencià
Puig sobre el PSPV d’Oliva: ‘Vaig demanar que donaren suport a l’alcalde de Compromís i es negaren’

RedactaVeu / Castelló.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha valorat, aquest divendres, el fet que l’agrupació socialista d’Oliva (la Safor) l’haja declarat persona ‘non grata’ per donar suport a l’abstenció en la investidura de Mariano Rajoy. Ha assenyalat que “respecta” l’opinió de tots els companys, encara que ha recordat que “no és la primera vegada que hi ha discrepàncies” amb aquesta agrupació.

Puig ha realitzat aquestes declaracions davant dels mitjans abans de participar en la inauguració del nou centre R+D de l’empresa UBE a Castelló, en ser preguntat sobre aquest tema.

“Respecte l’opinió de tots els companys i de tots els ciutadans, ja que cadascú és amo de les seues paraules i, en aquest cas, també per la meua banda, del meu silenci”, ha apuntat el cap del Consell.

No obstant açò, ha indicat que “no és la primera vegada que hi ha discrepàncies, ja que jo els vaig demanar que donaren suport a l’alcalde de Compromís i es van negar en rotund, és a dir, que és una qüestió que fa temps que ja ve i no sé si té molt a veure amb la situació actual”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa