Diari La Veu del País Valencià
El valencià Pepe Carbonell lluitarà pel bronze i no revalidarà l’or del mundial 2014

Javier Cid / València.

El karateka valencià Pepe Carbonell, juntament a Damián Quintero i Francisco José Salazar, va perdre en semifinals al Mundial de Linz (Àustria) davant del Japó en la modalitat de kates i disputarà el bronze front a Malàisia el pròxim diumenge. Després de vèncer el Marroc i l’Iran, l’equip del valencià Carbonell va caure estrepitosament davant del conjunt nipó, un dur rival que va aconseguir privar el vigent campió de la lluita per l’or.

En la primera ronda, el combinat espanyol va vèncer el Marroc per 3-2, mentre que en el segon encreuament va apallissar l’Iran amb un contundent 5-0. No obstant això, en semifinals, el Japó ha arrabassat el somni de l’or al conjunt de Quintero, Carbonell i Salazar amb un 5-0.

“Les sensacions en la semifinal contra Japó han sigut bones. Hem fet el kata Chatanyara no Kusanku, kata que utilitzem habitualment per als enfrontaments més compromesos, l’execució ha sigut bona i hi ha hagut molt de risc en les accions. El resultat podria haver estat ben diferent”, va comentar el valencià després de la seua actuació.

D’aquesta manera, el karateka valencià no podrà lluitar per revalidar l’or que va aconseguir al Mundial disputat a Bremen el 2014. Ara, Malàisia serà el seu rival per la medalla de bronze i el combinat de Carbonell parteix com a favorit per a aconseguir-ho.

“L’equip malai és bronze en l’últim mundial, en el qual nosaltres vam ser campions. És un equip fort i executen bons kates, però nosaltres confiem en la nostra feina per a la lluita per les medalles”, va comentar Carbonell en conèixer el seu rival.

A més, el company de Pepe Carbonell, Damián Quintero, acudirà a la cita amb bones sensacions i una medalla penjada al coll, ja què demà lluitarà per l’or individual.

Comparteix

Icona de pantalla completa