Diari La Veu del País Valencià
La Consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, inaugura la Fira la Jana

RedactaVeu / La Jana

La consellera Elena Cebrián va inaugurar ahir dissabte la Fira la Jana acompanyada de la directora general de PAC i Desenvolupament Rural, Maria Teresa Cháfer; la directora general d’Internacionalització, Maria Dolores Parra, i alcaldes i regidors de la comarca.

“Des de l’Ajuntament de la Jana estem molt contents que la consellera Elena Cebrián buscara un lloc en la seua atapeïda agenda per a visitar el nostre poble i compartir amb nosaltres la inauguració de la Fira. A més, vam tindre temps de visitar les oliveres mil·lenàries de la partida de les Carrasques acompanyats pel seu propietari, Enrique Simó”, ha indicat el portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

Després de la inauguració de la Fira, l’Ajuntament de la Jana va organitzar una taula redona sobre agricultura ecològica que va presentar la consellera d’Agricultura i on van intervindre les directores generals d’Internacionalització i de PAC, Maria Parra i Maria Teresa Cháfer, que van exposar els seus punts de vista agrari i econòmic. A continuació, Ramón Mampel, secretari general de la Unió de Llauradors, i Enrique Simó, productor ecològic, van aportar el punt de vista sindical i productor i, per últim, el públic va poder intervindre per a debatre i fer preguntes.

Comparteix

Icona de pantalla completa