Diari La Veu del País Valencià
València Boat Show obri hui amb més de 60 expositors i 120 embarcacions

EFE / València.

El saló nàutic València Boat Show obri hui la seua huitena edició en una nova ubicació de la Marina Real, amb més de seixanta expositors i 120 embarcacions noves dels principals drassanes internacionals i una àmplia oferta d’activitats nàutiques i serveis.

Fins al proper dia 6 de novembre, el certamen oferirà per a la seua adquisició una àmplia flota d’embarcacions noves, novetats i vaixells premiats, així com una completa oferta d’accessoris, motors, cursos i serveis nàutics, ha informat l’organització en un comunicat.

Els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, els interessats en comprar-se una de les embarcacions de l’exposició flotant podran provar-la en el mar, concertant prèviament una cita amb el representant de la marca a la qual estiguen interessats.

El València Boat Show de 2016 comptarà amb cinc jornades professionals i dos dies de portes obertes amb activitats nàutiques per a tots els públics. De dilluns a divendres, amb horari de 10.00 a 19.00 hores, el preu de l’entrada és de 5 euros, mentre que el cap de setmana, el certamen serà d’accés gratuït i estarà obert fins les 20.00 hores, amb nombroses activitats gratuïtes per a tots els públics.

Velers, vaixells a motor, pneumàtiques i semirígides, catamarans, assegurances, amarratges, cursos de vela, motors, espelmes, roba nàutica, accessoris o innovadores aplicacions ompliran els 12.000 metres quadrats d’exposició del saló, ubicat a la Marina Reial Joan Carles I, situat entre l’antiga base de l’Alinghi i el Tinglado número 2.

Les autoritats presents en la inauguració d’aquest matí. Fotografia: València Boat Show.

El certamen comptarà amb dos accessos, un situat enfront de l’antiga base d’Alinghi i habilitat per a professionals, acreditacions i visitants amb entrada ja adquirida i un altre al costat del Tinglado, on els visitants que ho desitgin podran adquirir la seva entrada.

La inauguració oficial s’ha celebrat hui amb la presència del president del saló, Fernando Jiménez; el director general del Consorci València 2007, Vicent Llorens; el director general d’Esports, Josep Miquel Moya; el delegat territorial de Presidència, Francesc Molina i, el director gerent de la Fundació Esportiva Municipal, José Vicente Berlanga.

El certamen valencià, que tanca el circuit mediterrani de salons, està organitzat per la Unió d’Empreses Nàutiques (UEN), amb el suport del Consorci València 2007, Turisme València, l’Ajuntament de València, la Diputació de València i la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa