Diari La Veu del País Valencià
Passa a disposició judicial el detingut per la mort de l’adolescent de Xella

EP / Xella.

El presumpte autor de la mort de l’adolescent de Xella (la Canal de Navarrés) ha passat aquest dilluns a disposició judicial en els jutjats de Xàtiva, als quals ha accedit per una porta adjacent després d’eixir del furgó policial que el traslladava cobert amb un suèter roig.

El carrer ha sigut tallat al trànsit i hi havia presència d’un cotxe de la Policia Nacional i de dos vehicles de la Guàrdia Civil. El jove ha arribat sobre les 12 hores als jutjats.

El detingut, major d’edat i amic de la víctima, va confessar la mort de l’adolescent de 16 anys desapareguda el dimecres en el municipi de Xella i el cadàver del qual va ser trobat el divendres en un avenc d’aquesta localitat valenciana, nu i a diversos metres de profunditat.

La xiqueta se’n va anar dimecres passat al cinema amb dos amics, va tornar i va sopar en el seu domicili i després li va dir a la seua mare que se n’anava a casa d’unes amigues. Aparentment, es quedava a dormir a casa d’unes amigues, però l’endemà no va assistir al col·legi, per la qual cosa la mare va presentar el dijous a la vesprada la denúncia.

Recollida de signatures

A més, s’ha registrat una petició en la plataforma Change.org dirigida al Congrés i que de moment ha rebut el suport de més de 7.600 signatures on es demana “Justícia per a Vanessa” i que “no toquen la presó permanent revisable”.

Comparteix

Icona de pantalla completa