Diari La Veu del País Valencià
Rajoy nomena els seus ministres i s’oblida del PP de Bonig

RedactaVeu / Madrid.

Després d’anunciar al rei en la Zarzuela la composició del Govern estatal, Mariano Rajoy ha fet públic, a través d’un comunicat, l’equip que l’acompanyarà durant aquesta legislatura, on s’ha oblidat, com és habitual, del País Valencià.

Els ministres nomenats prendran possessió de les seues actes demà, per a tot seguit passar a fer-se la foto de família. Cal destacar l’eixida del govern de Fernández Díaz o de Margallo i entrades com la de Maria Dolores de Cospedal. En total hi ha sis incorporacions noves.

Pel que fa a la composició del govern, la vicepresidència continua a càrrec de Soraya Sáenz de Santamaría, el ministeri d’Assumptes Exteriors i Cooperació estarà dirigit per Alfonso Dastis, en el de Justícia repeteix Rafel Català i la que fins ara fou secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, passarà ara a fer-se càrrec del ministeri de Defensa. A més, en Hisenda i Funció Pública estarà Cristobal Montoro; en el ministeri de l’Interior, Juan Ignacio Zoído; en el de Foment, Íñigo de la Serna; en el d’Educació, Cultura i Esport repeteix Íñigo Méndez de Vigo; en el d’Ocupació i Seguretat, Fátima Báñez; en el d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal; en el d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina; en el d’Economia, Indústria i Competitivitat, Luis de Guindos, i, per últim, en el de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat estarà Dolors Montserrat.

Comparteix

Icona de pantalla completa