Diari La Veu del País Valencià
Un Llevant enfilat a Primera (0-1)

EFE / Reus.

El Llevant es va emportar els tres punts de l’Estadi Municipal de Reus gràcies a un gol de Roger en el segon acte, un tant que va arribar després d’un error infantil de Pichu Atienza que va aprofitar el punta per liquidar el rival i col·locar-se com líder de Segona Divisió amb deu punts d’avantatge amb el segon classificat.

Va ser un partit de moltes alternatives, amb dos equips de clara vocació ofensiva que van anar a pel triomf des del primer segon del duel. Si el Llevant arribava com el líder de la categoria, el Reus ho feia com una de les grans revelacions de la lliga.

El Reus, ambiciós, va ser el primer a avisar al rival amb un xut creuat de Carbia als 18 minuts que va marxar un poc desviat. Al minut 26, va ser el torn de Máyor, que es va quedar sol davant el porter rival, però no va encertar en la seua decisió.

El Reus volia cuinar el seu gol, però els granota no es volien quedar enrere. Jason, després d’una jugada trenada i a tres minuts del descans, ho va intentar, sense sort, ja que la pilota no va entrar, ni entre els tres pals.

En el segon acte, va arribar la salsa, en forma de gol. Va ser en una jugada absurda que Pichu Atienza recordarà per molt temps. El central va cedir malament una pilota a Edgar Badia, el seu porter, i es va aprofitar Roger per recollir la pilota, encarar el porter i afusellar-lo sense pietat.

L’entrenador local, Natxo González, va apostar per tota la pólvora que tenia a la banqueta. Després de Miramón, van ingressar al camp l’extrem Haro i el punta Edgar Hernández, però no va ser possible remuntar a un Llevant que va demostrar serietat i va deixar clar que serà molt complicat robar-li la primera plaça de la taula classificatòria.

Fitxa partit:

0 – Reus: Edgar Badia; Alberto Benito, Pichu Atienza, Babic, Àngel; Albístegui, Ramon Folch; Ricardo Vaz (Miramón, min. 62), Fran Carbia (Edgar Hernández, min.81), Jorge (Haro, min. 72); i Máyor.

1 – Llevant: Raúl Fernández; Iván López, Sergio Postigo, Chema Rodríguez, Toño; Lerma (Martins, min.46), Campaña; Natxo Insa, Morales (Abraham Miner, min.90), Jason; i Roger (Rober, min.91).

Gol: 0-1, m.62: Roger.

Àrbitre: Rubén Eiriz Mata (comitè gallec). Va mostrar cartolina groga a Vaz (min.56), Pichu Atienza (min.72), per part local, i Iván López (min.49) per part visitant.

Incidències: Partit de la novena jornada de la Segona Divisió, disputat a l’Estadi Municipal de Reus davant d’uns 4.200 espectadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa