Diari La Veu del País Valencià
La banda de Massarrojos prepara mobilitzacions per a reclamar un auditori

Sixto Ferrrero / Massarrojos.

L’Agrupació Musical de Massarrojos, que va ser “desallotjada” del saló parroquial de la pedania per la policia a conseqüència d’una queixa veïnal, prepara mobilitzacions, com així han manifestat membres de la junta directiva a aquest diari. No obstant això, des de l’agrupació han volgut remarcar el seu agraïment a l’església perquè, “gràcies a ella, hem tingut un lloc” on dur endavant les tasques de la societat.

Per altra banda, ahir, fonts de la Coordinadora de Societats Musicals de la Ciutat de València (COSOMUVAL) indicaven que, des de l’ens, havien informat de la situació les regidories implicades i que ahir “encara no havien obtingut resposta”.

Aquest diari s’ha posat en contacte també amb la junta directiva de la societat musical, qui ha confirmat que, a hores d’ara, la regidoria de Pedanies de l’Ajuntament de València ja està assabentada del problema, perquè “el nostre alcalde pedani és músic” i tot fa indicar que, des de l’ajuntament, “s’està treballant” per a trobar solucions. No obstant això, continuen “reivindicant un auditori per a totes les associacions” de Massarrojos i, en aquest sentit, han anunciat mobilitzacions. “S’està parlant de fer activitats amb altres bandes, d’anar a València, desfilant” tot i que encara està treballant-se la manera. De moment, i aprofitant que prompte celebraran Santa Cecília, “es repartirà un manifest que es llegirà” per a seguir reivindicant l’auditori per a la pedania.

Comparteix

Icona de pantalla completa