Diari La Veu del País Valencià
La Conselleria d’Educació reitera a Madrid el ‘no’ a les revàlides

RedactaVeu / Madrid.

El director general de Política Educativa, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha explicitat hui en una comissió tècnica convocada pel Ministeri d’Educació que des de la Generalitat “estem mesos explicant per què les revàlides, tant de Primària com de Secundària i Batxillerat, són negatives i no aporten cap element enriquidor per a millorar la qualitat educativa valenciana”.

En aquest sentit, Fullana ha fet èmfasi en el fet que “per a nosaltres no és suficient que se suspenguen els efectes de les revàlides, el que cal és eliminar les revàlides, i més, a aquestes altures, que en el cas de l’alumnat de 2n de Batxillerat encara no sabem res de com es pensen enfocar”.

En aquesta línia, el director general ha transms que per a minimitzar els efectes negatius de la revàlida de Batxillerat, “hem proposat que les matèries examinables siguen exclusivament les de 2n de Batxillerat i que la prova seguisca rigorosament el model de les PAU”.

Cal recordar que el Consell valencià va anunciar fa unes setmanes que interposava un recurs contra les proves de l’avaluació final d’Educació Secundària i Batxillerat, tant per raons pràctiques com pedagògiques.

Comparteix

Icona de pantalla completa