Diari La Veu del País Valencià
Castelló-Sud incorpora municipis d’interior
RedactaVeu / Nules

Les poblacions de l’interior de la comarca de la Plana Baixa de la Vall d’Uixó, Fondeguilla, la Vilavella, Artana i Eslida, han assistit per primera vegada a una reunió de l’agrupació Castelló – Sud formada, fins ara, pels municipis costaners de Borriana, Nules, Moncofa, Xilxes, la Llosa i Almenara.

El principal objectiu d’aquest encontre celebrat a Nules ha estat l’ampliació de Castelló-Sud amb poblacions de l’interior, com es va proposar en l’anterior reunió celebrada el passat mes d’octubre, per a treballar conjuntament tant en el turisme de costa com en el d’interior.

A més, la reunió ha sigut la primera presa de contacte amb les cinc noves poblacions que s’incorporen a Castelló-Sud. Així, en aquesta, cadascun dels representants de les diferents localitats, tant polítics com tècnics de turisme, han intercanviat punts de vista en relació al tema turístic que afecta tota aquesta zona de la demarcació de Castelló. També s’ha acordat que es treballarà en la realització d’un Pla Estratègic de Turisme i que s’abraçaran en una mateixa personalitat jurídica com és el Pacte Territorial de Treball de la Plana Baixa.

Un moment de la reunió. Foto: Auntament de Nules.

No obstant això, han anunciat que seguiran anant a fires “però amb una oferta de costa i d’interior”, per la qual cosa es renovaran els fulletons i s’incorporaran els recursos turístics dels nous municipis.

Comparteix

Icona de pantalla completa