Diari La Veu del País Valencià
A la venda més de 100.000 vols de Ryanair a 12,99€ fins al divendres
EP / València

L’aerolínia irlandesa Ryanair ha anunciat que per a celebrar el llançament del nou calendari d’estiu ha posat a la venda, en la seua pàgina web i fins al divendres 11 de novembre, 100.000 seients a partir de 12,99 euros per a volar a Europa.

A més, també ha anunciat que obrirà aquest estiu, a partir de març, les rutes a Copenhaguen i Glasgow des de València i mantindrà les destinacions d’hivern a Craiova, Lanzarote, Malta i Varsòvia, tots ells amb dos vols setmanals.

Així ho ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa el Màrqueting Manager per a l’Estat espanyol de Ryanair, José Espartero, que ha destacat que amb aquestes noves rutes es preveu aconseguir els 2 milions de passatgers a l’any a València, 100.000 més que el passat exercici.

Així mateix, ha ressaltat que la companyia té “damunt de la taula” l’ampliació de rutes des de l’aeroport de Castelló atès que “des del minut u” la resposta ha sigut “molt positiva” i que, a més, els costos aeroportuaris són “inferiors” a la resta, la qual cosa enllaça amb la seua filosofia d’ajustar costos per a poder crear “nous productes”.

València és “una base important”

D’aquesta manera, ha ressaltat que València és “una base important” per a Ryanair, amb un bon creixement que ha permès sumar destinacions als de Pisa, que augmenta la freqüència a cinc vols setmanals, mentre que Dublín ho fa amb tres vols setmanals, Londres amb dos diaris i Manchester amb tres setmanals.

Espartero ha ressaltat que aquestes línies, que compleixen amb l’ocupació mitjana del 90% que exigeix la companyia en totes les seues rutes, permetran mantenir 1.500 llocs de treball en l’aeroport valencià.

L’aerolínia creix a Alacant i Castelló

De la mateixa manera, ha ressaltat que la companyia de baix cost està creixent tant a Alacant com a Castelló. Aquest últim reconeix que està “responent molt bé” tant en les línies de Londres i Bristol obertes en 2015 com en la de Sofia, que va començar a operar el passat mes de setembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa