Diari La Veu del País Valencià
Al dau, el vigent campió; al rest, l’aspirant. Comença la final de l’Individual de Raspall

PilotaVeu / València.

La final del XXX Campionat Individual Bankia de Raspall Trofeu President de la Generalitat Valenciana es va presentar dimarts en el Restaurant Brisa del Mar de Piles.

A l’acte han acudit els dos protagonistes de la partida, Moltó i Sergio, així com Enrique Tabernero, director de zona de Bankia a Gandia; Jose Daniel Sanjuán, president de la FPV; directius de l’empresa organitzadora Val Net i l’alcalde del Genovés, Pere Revert.

Han aprofitat l’esdeveniment per a escollir les pilotes amb què es jugarà l’esperada partida i per a fer la “reballada”, per a decidir on començarà cada jugador. La moneda ha eixit roja i el vigent campió Moltó ha escollit començar la final al dau.

Els finalistes han contat les seues experiències i expectatives de cara a la final i han agraït també el patrocini de Bankia.

Moltó, que eixirà com a favorit per ser el vigent campió, deia que el que intentarà fer per a revalidar el títol serà buscar-li l’esquerra al seu rival, anar treballant-se el quinze i no tindre massa pressa.

Per la seua banda, Sergio sap que la condició de favorit no l’acompanya i es lleva eixe pes de damunt. Té ganes i il·lusió i per què no, encara que serà difícil, no descarta donar la sorpresa i alçar-se amb el títol. Per a ell serà la seua primera final del mà a mà i intentarà utilitzar els seus potents colps per dalt per a sumar els quinzes.

Sergio i Moltó trien les pilotes de la final. Foto: Val Net

Cartell de la final. Fotografia: Val Net

Comparteix

Icona de pantalla completa