Diari La Veu del País Valencià
Extingit l’incendi en la marjal de Gandia

RedactaVeu / Gandia.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han donat per extingit, en la vesprada d’aquest dijous, l’incendi declarat en la marjal de Gandia i Xeresa (La Safor), que ha cremat unes 90 hectàrees de terreny, segons ha informat Emergències de la Generalitat.

El foc, que es va iniciar ahir dimecres, va forçar alguns desallotjaments preventius de persones que ja han tornat a les seues cases. Així mateix, en la matinada, va patir reproduccions pel vent –una vegada estava controlat–, per la qual cosa, a primera hora, es van sumar mitjans aeris a les tasques i van acabar de controlar-lo. No obstant això, no ha sigut fins a les 18.38 hores d’aquest dijous quan els bombers han extingit les flames.

Segons ha indicat el delegat del Govern al PV, una de les hipòtesis sobre l’origen del foc és una possible crema “negligent” i “irregular” de canyes.

No obstant això, Moragues ha volgut ser “molt cautelós” i ha demanat que es deixe treballar la Guàrdia Civil, ja que la recerca correspon al Seprona, que haurà de determinar la causa del foc.

Comparteix

Icona de pantalla completa