Diari La Veu del País Valencià
Nou impuls a l’Acord de Morella per la N232

RedactaVeu / Morella.

Després d’1 any i 3 mesos de la signatura de l’Acord de Morella per la N232 i l’A68 i “a causa dels avanços que s’estan produint en els últims mesos”, l’alcalde de Morella ha convocat una nova reunió dels representants de partits polítics, institucions i altres organismes de Terol i Castelló sotasignats d’aquest acord amb l’objectiu de “continuar impulsant” aquesta important infraestructura.

Segons fonts de l’Ajuntament de Morella, és llarg procés per a la millora d’aquesta Nacional al seu pas per la comarca del Matarranya a Terol i Els Ports en el nord de Castelló però “va complint etapes i s’està avançant perquè aquesta millora siga una realitat”. L’objectiu últim és que la N232 “deixe de ser una carretera en un estat deficient que no es correspon amb la rellevància d’una nacional”, ja que el seu actual estat “llastra el futur d’aquestes 2 comarques a més de penalitzar les possibilitats de desenvolupament de les comarques veïnes”.

L’alcalde de Morella considera que la millora de la N232 és “fonamental” per al futur socioeconòmic de tot el nord de la demarcació de Castelló i de les comarques veïnes de Terol’. També que ara ens trobem “en un moment decisiu on els avanços que s’estan produint han de materialitzar-se en la finalització del tram de Montroig i l’inici de les obres del Port de Querol en Morella”. “Proposem aquesta nova reunió per a tenir informació de primera mà, potenciar la coordinació i sumar esforços perquè siga una realitat, com més prompte millor, la millora de la via de comunicació més important que tenim al territori”.

Així, en aquesta nova reunió es vol destacar i treballar perquè les obres en la part de Terol “continuen al bon ritme que ho estan fent”, que l’adjudicació, i després l’execució del tram Pont de la Bota – Masia la Torreta salvant el Port de Querol, “siga el més àgil possible” i que el Tram Masia La Torreta – Morella sud de tan sols 5,3 Km “avance decididament i no quede com un xicotet coll de botella”.

Des de l’Ajuntament de Morella es convocaran novament tots els signants de l’Acord “per a reafirmar la voluntat de cooperació i treball perquè el nou traçat de la N232 en la comarca dels Ports, el Baix Aragó i el Matarranya siga una realitat com més prompte millor” i que es vagen realitzant passos ferms perquè aquesta nacional, en un futur, siga desdoblada i es convertisca en l’A68.

Comparteix

Icona de pantalla completa