Diari La Veu del País Valencià
L’Spartan Race València-Paterna acollirà l’única Hurricane Heat d’Europa

RedactaVeu / València.

Paterna acollirà el pròxim 3 de desembre, per primera vegada a Europa, la Hurricane Heat que reunirà entre 40 i 100 persones per a gaudir d’una oportunitat única fins a la data. Els participants realitzaran aquests exercicis de supervivència en un recorregut paral·lel al de la prova oficial, l’Spartan Race, que començarà a les cinc del matí de dissabte i finalitzarà 12 hores després.

Els participants de la Hurricane Heat únicament hauran de proveir-se del material bàsic obligatori per a afrontar la prova, és a dir: una motxilla d’hidratació amb un mínim de dos litres d’aigua; un frontal amb llums de recanvi; roba de recanvi; gels i barretes; dues llums químiques; samarreta negra sense logotips; un poal de 25 litres de capacitat per a dones i de 30, per a homes, i dos metres de corda Paracord.

La Hurricane Heat va agafar el seu nom quan l’Huracà Irene va amenaçar la Costa Est dels Estats Units el 2011 i l’Spartan Race es va veure forçada a suspendre la prova a Amesbury. No obstant això, davant la insistència dels participants de poder realitzar un treball en equip que els uneix per a superar adversitats d’aquesta índole, 150 persones es van trobar aquell mateix dissabte a les cinc del matí per a enfrontar-se, igualment, al recorregut.

Separats per grups, van realitzar una sèrie de proves al costat de l’equip assessor de la cursa, com ara realitzar Burpees, carregar sacs de sorra, superar obstacles, traslladar una camioneta al pes entre tots, etc. Tot això, va fomentar la companyia i la capacitat de treballar en equip entre ells i va donar lloc a l’anomenada Hurricane Heat de què podrem gaudir a València.

Comparteix

Icona de pantalla completa