Diari La Veu del País Valencià
Tres anys sense repartir el correu
RedactaVeu / EP / Alacant

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un carter de 56 anys que va ocultar durant tres anys en una caseta abandonada de Montfort, on passava tota la seua jornada laboral, el correu que havia de repartir, segons han informat fonts de la Prefectura.

L’operació es va iniciar arran d’una denúncia formulada a primers d’aquest mes per un responsable de l’empresa, en la qual es posava de manifest que les cartes no arribaven als seus destinataris en el barri alacantí de Sant Gabriel, ja que pel que sembla, l’encarregat del repartiment del correu estava cometent una sèrie d’irregularitats que entorpien l’habitual lliurament de la correspondència.

Els agents van esbrinar que el carter feia un ús indegut de la motocicleta propietat de l’empresa, ja que diàriament feia 50 quilòmetres més de l’habitual. Pel que sembla, l’arrestat es desplaçava diàriament a una caseta abandonada a la localitat de Montfort (Vinalopó Mitjà), on passava tota la seua jornada laboral i deixava abandonada tota la correspondència que tenia obligació de guardar i repartir per tots els domicilis de la seua zona de la demarcació d’Alacant.

67 cartes i 228 avisos de cartes i enviaments postals

Dimarts passat, dia 8, els agents van detenir a Alacant aquesta persona per un presumpte delicte d’infidelitat en la custòdia de documents i es van intervenir en el registre efectuat a Montfort, 67 cartes i sobres, 228 avisos d’arribades de cartes i enviaments postals, una gran quantitat de paquets postals, deu caixes propietat de l’empresa i un casc de moto amb l’anagrama de la societat.

De la mateixa manera es va realitzar un altre escorcoll al seu domicili, situat a la ciutat d’Elx, on els agents van intervenir un paquet postal que contenia unes arracades de plata que anaven dirigides a una dona d’Alacant, la qual va manifestar a la Policia que els havia comprat per Internet en el mes d’agost, i no havia rebut mai l’enviament.

El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia divendres passat, dia 11 de novembre. L’operació ha sigut duta a terme per agents del Grup d’Investigació de la Comissaria de Districte Centre d’Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa