Diari La Veu del País Valencià
El Llevant i el València femenins s’enfronten aquest dissabte al Ciutat de València

Javier Cid / València.

El Llevant femení rebrà aquest dissabte la visita del València al Ciutat de València a partir de les 16 hores en un encontre que correspon a la onzena jornada de la Primera Divisió Femenina. Amb motiu d’eixe derbi, dos jugadores, Sonia Prim per part del Llevant i Ivana Andrés per la del València, i els dos entrenadors, Cristian Toro, dels valencianistes i Andrés Tudela dels llevantinistes, van fer una roda de premsa conjunta i un acte de presentació del partit sobre la gespa del Ciutat de València. Un fet que mai s’havia produït en el futbol femení valencià.

Tots els participants a l’acte van convidar a les dues aficions a acudir a un partit que consideren que serà “una festa per al futbol femení valencià” i que “amb el suport de l’afició, farem un més gran un dia tan bonic”.

Sonia Prim, capitana del Llevant, afirmava en la roda de premsa que l’equip llevantinista ve de quatre victòries consecutives i situat en la tercera plaça, un fet que fa que vulguen que siga dissabte i fer del partit un gran dia on sumar la cinquena victòria.

Per la seua part, el València arriba quart i a quatre punts del Llevant després de dos empats consecutius. Així, la defensa i capitana del València, Ivana Andrés, va destacar que “qualsevol futbolista somia amb jugar en un estadi així i que estiga ple. És un somni que vaig a complir i ho afronte amb moltíssimes ganes i il·lusió” mentre que el tècnic argentí del conjunt blanc-i-negre, Cristian Toro va declarar que serà un derbi en què “tots dos equips arribem en un bon moment i espere que es done un bonic espectacle perquè la gent s’enganxe al València Femení, al Llevant Femení i, per descomptat, a aquesta Lliga”.

“Potser siga el millor derbi de la història per com estem en la classificació i pel bon moment en el qual estem els dos equips, un derbi sempre és un partit molt especial i els dos equips voldrem guanyar per aconseguir els tres punts”, va explicar Ivana Andrés.

Mentrestant, Andrés Tudela, entrenador del Levante Femení, recordava que tot i que és una setmana molt important per al futbol femení amb un dels derbis més igualats en els últims temps “no cal oblidar que hi ha tres punts en joc”. Segons l’entrenador de l’equip que serà local, “la lliga femenina està creixent molt ràpid i s’ha convertit en una lliga competitiva”.

València i Llevant arriben al duel com els únics dos equips que segueixen l’estela de Barça i Atlètico de Madrid que són primer i segon, aquest últim empatat a punts amb el Llevant. Així, partit que farà gran el futbol femení valencià però també molt important per les aspiracions dels dos equips en lliga.

Comparteix

Icona de pantalla completa