Diari La Veu del País Valencià
Primera etapa de Pedro Sánchez: Xirivella

Xavier Pérez / València.

Ho va anunciar i sembla que ha començat a complir el nou repte. Pedro Sánchez, el dia de la seua dimissió, després de l’esperpèntic Comitè Federal, anuncià que agafaria el seu cotxe i que recorreria tot l’Estat per a agafar suports i tornar-se a presentar a les primàries per al pròxim congrés.

L’exlíder dels socialistes ha acceptat la invitació del PSPV de Xirivella (Horta Sud) per a realitzar una trobada amb militants en aquesta localitat la setmana vinent i per a debatre sobre el futur de la socialdemocràcia.

Així ho ha indicat l’alcalde del municipi, el socialista Michel Montaner, qui ha precisat que la visita de Pedro Sánchez se celebrarà previsiblement el dissabte 26 de novembre, encara que encara “s’està valorant l’agenda”.

La visita de Sánchez a Xirivella suposarà “un dels primers actes” pel territori estatal anunciats pel socialista. Montaner s’ha mostrat “encantat” que es produïsca en la localitat valenciana.

“L’important és escoltar la ciutadania”, ha destacat el primer edil, qui ha precisat que la invitació a Sánchez l’ha realitzat l’agrupació socialista de Xirivella. Previsiblement, l’acte consistirà en una trobada amb militants per a debatre sobre la socialdemocràcia.

Comparteix

Icona de pantalla completa