Diari La Veu del País Valencià
Segona etapa de Pedro Sánchez: Sueca

Xavier Pérez / Sueca.

El cotxe de Pedro Sánchez està a punt per a fer milers de kilòmetres per tal d’accedir de nou a la secretaria general del PSOE després de la seua defenestració. I l’exlíder socialista ha elegit el País Valencià per a donar el tret de sortida a la seua carrera i aprofitar-se del ‘No és no’ per a tornar a encapçalar el projecte socialista.

Així, després que es confirmara la seua estada a Xirivella en el primer acte de la seua campanya, hui ja se sap que la segona etapa de la seua carrera serà Sueca. I serà el dissabte 26 de novembre, tal com ha anunciat l’agrupació Local PSPV, a través d’un comunicat, en el qual han celebrat que Sánchez haja acceptat la invitació realitzada pels socialistes d’aquesta localitat, “que des d’un principi es van manifestar contraris amb les formes d’actuar de l’Executiva Federal, en ple procés de formar govern a Espanya, contra un secretari general triat per la militància”, han destacat.

El PSPV de Sueca ha animat les comarques, la militància, els simpatitzants i tota la ciutadania en general a participar d’aquesta trobada amb Pedro Sánchez, que acudirà a la localitat al costat del secretari general dels socialistes en la demarcació de València i diputat estatal, José Luis Ábalos, entre d’altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa