Diari La Veu del País Valencià
El València no pot ni amb el cuer (1-1)

Javier Cid / València.

El València de Prandelli no aconsegueix passar de l’empat davant el Granada, el cuer que sols havia sumat quatre punts en les onze jornades que dúiem de Lliga i zero victòries. El conjunt andalús es va avançar en l’última jugada de la primera part en un mà a mà que va resoldre Medhi Carcela i Nani va empatar a l’inici de la represa. El València ho va intentar però el marcador no es va moure i l’afició va xiular els jugadors.

L’equip valencià va començar el partit volent dur el pes i el control del joc, però no arribava amb claredat. Només Cancelo, estranyament, una de les referències ofensives del València, intentava algun centre sense massa perill per al Granada que després d’estar a l’aguait durant la primera mitja hora, va despertar i va perdre la por ja que veia que el València no era el temible València històric de Mestalla.

Així, el conjunt nassarita va tindre dos clares ocasions, la primera després d’una pèrdua de Parejo davant Kravets que va desaprofitar quan estava sol davant Diego Alves. En la segona, Carcela va rematar desviat,una però a la tercera, altra vegada el belga va trobar un forat entre els centrals del València per a fer el 0-1 davant la desesperació de Mestalla que xiulava els seus al descans.

La reacció de Prandelli no es va fer esperar i va introduir Munir al descans. El València va viure els seus millors minuts amb les connexions entre Cancelo i Munir amb Nani que finalment va donar els seus fruits amb el gol de l’empat obra de Nani. No obstant això, quan millor estava l’equip, que assetiava el Granada, Prandelli va donar entrada a Bakkali per Nani, canvi molt protestat per Mestalla i que l’equip va notar molt ja que va deixar d’arribar tant a l’àrea granadina. Bakkali ho va intentar tímidament però el partit va ser tediós en els últims minuts ja que ni els uns ni els altres arribaven amb perill.

El dissabte que ve espera el Sevilla de Sampaoli, tercer classificat i fora de casa. Allà serà una altra història, però aquest València de Prandelli ha de reaccionar ja si no vol mirar cap a Segona Divisió perillosament.