Diari La Veu del País Valencià
Un millor València perd a Sevilla pels errors propis (2-1)

Javier Cid / València.

El València de Cesare Prandelli va tornar a perdre en Lliga, aquesta volta en el Ramón Sánchez Pizjuán davant el Sevilla en un partit en què el canvi de dibuix tàctic li va eixir bé a un València que va tindre un poc més de presència en atac i menys problemes en defensa. No obstant això, va acabar perdent per un gol en pròpia porta de Garay en un baló que li va pegar al cos en un centre i per una altra diana a l’eixida d’un córner que va regalar Parejo per falta de concentració. Sergio Rico va salvar dos punts per al Sevilla en l’última jugada del partit parant un tir a boca de canó de Gayà, que va acabar plorant d’impotència.

El partit va començar molt igualat i un tant tediós en els primer compassos, sense massa aproximacions per part de cap dels dos equips que s’estaven prenent la mesura a l’inici. A la mitja hora de joc, una pèrdua de la defensa del Sevilla que quasi aprofita Nani i un corner que quasi acaba en gol d’Abdennour van animar un poc el partit, però el Sevilla va reaccionar amb una bona acció per la dreta de Vázquez que quasi acaba en gol. Tanmateix, el marcador no es va moure al descans i el dibuix de Prandelli amb cinc defenses, pareixia que funcionava en defensa encara que Nani i Rodrigo estaven un poc sols en atac.

En la represa, el partit es va animar. El Sevilla va tindre la fortuna de cara ja que en una internada per la dreta, Vitolo es va desfer amb habilitat d’un encara no recuperat Siqueira i va centrar. El baló va colpejar en Garay i es va colar dins de la porteria d’Alves. Prandelli reaccionà ràpidament i va substituir Abdennour per Munir per anar a per l’empat i als pocs minuts, l’hispano-marroquí va rebre un baló de Cancelo i al primer toc i sabent molt bé on havia de situar la pilota, va posar el baló en el fons de les xarxes del Sevilla i va establir l’empat.

El València va començar a creure en la remuntada i quan millor estava jugant, una pèrdua de Parejo prop del flanc dret de la porteria del València va acabar en córner. Una treta de cantó que va propiciar el segon gol del Sevilla. Nico Pareja va rematar des de la frontal una pilota rebutjada per Mangala que va creuar entre tots els defensors i atacants que hi havia a l’àrea per acabar donant al pal i entrant. El primer i únic tir del Sevilla entre pals va acabar en gol. La mala fortuna s’acarnissava amb un València que encara va poder empatar el partit en l’última jugada mitjançant Gayà, però Sergio Rico va fer una parada espectacular per salvar la victòria per als andalusos i enfonsar un millor València.

Al remat, la tònica de sempre es repeteix. Al València li fan gols molt fàcilment i li costa massa anotar. Conclusió, nova derrota i un altre colp de moral per a uns jugadors que necessiten reaccionar si volen aspirar a alguna cosa més que salvar la categoria i no baixar a Segona Divisió, com els aficionats andalusos els van recordar.

Comparteix

Icona de pantalla completa