Diari La Veu del País Valencià
El III Trofeu Mixt Savipecho d’escala i corda i de raspall es decidirà a Oliva

PilotaVeu / Bellreguard.

El trinquet de Bellreguard (la Safor) decidia diumenge de vesprada els dos últims finalistes del III Trofeu Mixt Savipecho on després que Ian, Canari i Néstor i Puchol II i Santi feren els deures, classificant-se per a la gran final, tant sols quedava decidir-se qui tancaria el cartell.

La vesprada l’obria la semifinal d’escala i corda on Soro III i Fèlix s’enfrontaven a Pere Roc II, Dani i Conillet on durant gran part de l’encontre els dos equips s’han buidat dins de les lloses del trinquet, sempre efectuant pilotades amb molta intenció i jugant els cinc jugadors tot el que podien. Açò feia presagiar que qualsevol dels dos equips podria guanyar ,però en el 35 a 40 favorable al trio han acusat menys el desgast físic i, aprofitant que la parella perdia eficàcia en atac i que la pilota no els ajudava gens en moments claus de la partida, el trio ho ha sabut aprofitar per avançar-se 35 a 55 en l’electrònic.

Però la dupla no tirava la tovalla i han tingut dos jocs bons que s’han anotat en el marcador posant un atractiu 45 a 55. Però el trio ha seguit la seua dinàmica i no ha permès que la parella continuara la remuntada tancant la partida en un 45 a 60 que els val per jugar la final.

Pere Roc II, Dani i Conillet disputaran la final contra Puchol II i Santi. Fotografia: Val Net

A continuació s’ha disputat l’última partida de les semifinals, era el torn per al raspall on dos trios ben acoblats eixien al trinquet amb ganes de guanyar.

Per un costat Pablo, Sanchis i Roberto i per l’altre Sergio, Tonet II i Raül G. una partida marcada per la joventut dels pilotaris on el més major, Sergio no supera els 26 anys.

Però la partida s’ha caracteritzat per la desigualtat de forces a l’inici de l’encontre on l’equip de Pablo marcava el ritme de joc i sumava els tres primers jocs de manera consecutiva. Molt més compenetrats, el jove rest de Barxeta apretava amb la treta, Sanchis disparava canonades que deixaven la pilota apunt per rematar a Roberto, que feia la seua feina d’una manera molt eficaç.

Pareixia que la partida anava a finalitzar per la via ràpida, però el trio del Genovés (la Costera) ha sabut reaccionar abans que açò passara i posant emoció a la vesprada i un 20 a 15 en el marcador semblava que capgirarien l’encontre, però el trio de Pablo, Sanchis i Roberto no s’ha adormit i s’han apuntat l’últim joc de la semifinal, tancant la partida en un 25 a 15 favorable i classificatori per a la final.

Pablo, Sanchis i Roberto jugaran la final contra Ian, Canari i Néstor. Fotografia: Val Net

Ara serà el torn per al nou trinquet d’Oliva (La Safor), escenari que albergarà les dos esperades finals el pròxim diumenge, dia 4 de desembre, on a partir de les 10.30 Puchol II i Santi es veuran les cares amb Pere Roc II, Dani i Conillet en la final d’escala i corda. I a continuació, la final de raspall entre Pablo, Sanchis i Roberto contra Ian, Canari i Néstor.

Comparteix

Icona de pantalla completa