Diari La Veu del País Valencià
Militants i càrrecs públics reclamen drets per a Gent de Compromís a la coalició

RedactaVeu / València

Un grup de cinquanta militants de Compromís impulsen un manifest i una acció per tal de demanar que es reconega el funcionament intern de Gent de Compromís, el grup d’afiliats que no militen en cap partit, sinó directament en la Coalició i que són vora 900 persones.

El document, signat a títol individual, el secunden càrrecs públics de notòria rellevància com ara: els diputats en les Corts Valencianes, Josep Nadal i Marian Campello; els alcaldes d’Alzira i de Fontanars dels Alforins, Diego Gómez i Julio Biosca; la regidora de València, Isabel Lozano i, els regidors de Torrent, Picanya, Benidorm i Moncofa, Pau Alabajos, Alba Encinas, Josep Bigorra i Raül Borràs.

Després de més d’un any que Gent de Compromís establira les seues bases de funcionament i triara els seus representants, “la Coalició no ha reconegut aquesta organització i continua sense donar solució als problemes que pateix aquest col·lectiu”.

Exposen que aquesta militància no està en igualtat amb la resta dels afiliats als partits que formen la Coalició, encara que paguen les seues quotes igualment, i que totes les mesures adoptades prèviament no han tingut cap efecte.

Per això, i atès que, previsiblement, la pròxima Executiva Nacional de Compromís presentarà un document que regule la seua situació, sense comptar amb aquest col·lectiu, acorden arribar al lloc de la reunió i exposar a l’Executiva que la situació ha de solucionar-se creant una Mesa de Negociacions en què Gent de Compromís estiga veritablement representat.

El document s’ha fet públic hui, dilluns 28 de novembre, i en les dos primeres hores s’estan desbordant les previsions d’adhesions al mateix. Militants de la Coalició, independentment de si pertanyen o no a Gent de Compromís o a un partit i simpatitzants, estan recolzant massivament aquesta proposta.

Comparteix

Icona de pantalla completa