Diari La Veu del País Valencià
Les JERC escullen Pau Morales com a portaveu nacional

RedactaVeu / Benicarló.

Aquest passat cap de setmana, a Benicarló, les Joventuts d’Esquerra Republicana han celebrat el 26è Congrés Nacional, on han escollit una nova Permanent Nacional encapçalada per Pau Morales, portaveu nacional de l’organització. A més, en aquestes jornades, que han acollit més de 300 joves al Baix Maestrat, també s’ha aprovat la ponència política que traça les línies mestres a seguir per aquesta formació durant els propers dos anys per tal d’avançar cap a la consecució d’objectius com la llibertat nacional, treballar en un canvi de model econòmic i social i caminar cap a una democràcia que permeta a la ciutadania decidir el seu futur arreu dels Països Catalans.

El flamant portaveu nacional de l’organització, Pau Morales, de Vilassar de Dalt, té 22 anys i és estudiant d’Història a la Universitat de Barcelona i tinent d’alcalde de Comunicació, Cultura i Espai Públic al seu poble natal. Segons ha destacat, “l’objectiu de les JERC és ser una eina pel jovent del nostre país. Estem al servei de tots aquells que volen lluitar contra les desigualtats i en defensa de la justícia social”. Morales també s’ha referit al procés que viu el Principat de Catalunya: “Hem de convèncer el jovent que la independència millorarà el seu present i el seu futur; només així aconseguirem la majoria que ens cal”.

Josep Barberà. Foto: Twitter ERPV.

En la cloenda del Congrés Nacional de les JERC, màxim òrgan de les joventuts que congrega tota la militància de l’organització i se celebra cada dos anys, també van comptar amb la presència del secretari adjunt d’Esquerra Republicana, Lluís Salvador, i del regidor de Benicarló i president d’Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà. També hi han assistit entitats juvenils d’arreu dels Països Catalans.

Salvador ha volgut posar en relleu la tasca de les joventuts independentistes al llarg dels seus 85 anys d’història: “Heu estat referents en la defensa de les llibertats i la lluita social; ara no podem defallir, tenim el somni a tocar i només depèn de nosaltres”.

Comparteix

Icona de pantalla completa