Diari La Veu del País Valencià
Paolini s’alça amb el I Open Ciutat de València

Javier Cid / València.

La jugadora italiana Jasmine Paolini ha guanyat el I Open Ciutat de València que es disputava sobre terra batuda a les pistes del CT València i ho ha aconseguit en vèncer, en la final, l’holandesa Quirine Lemoine per 6-1, 2-6 i 6-4 després de quasi dos hores de partit.

La final, que s’havia d’haver disputat el diumenge i va ser suspesa per la forta pluja que va caure durant tot el dia a la ciutat de València, s’havia ajornat per a aquest dilluns. Tot i la gran tempesta que va caure des de mitjan vesprada a València, els cuidadors de la pista han pogut condicionar-la perquè aquest matí estaguera a punt.

Des de l’inici de la final, Paolini s’ha adaptat millor a les condicions de la pista i ha sabut contrarestar l’agressiu joc de l’holandesa, que s’ha mostrat molt erràtica en els jocs al servei, ja que no ha sigut incapaç de guanyar-ne ni un i ha cedit el primer set per un contundent 6-1.

En el segon set, Lemoine s’ha recuperat i ha fet colps més encertats. Així, s’ha retrobat amb el seu servei i s’ha endossat un 5-0 d’eixida que li ha permès apuntar-se el segon set i igualar la final. Arribats a aquest punt, el partit pareixia un altre i l’holandesa s’ho ha posat de cara per guanyar, però l’últim set ha començat amb un 3-0 per Paolini, amb dos trencaments de servei, i la jugadora italiana ha sigut capaç de desplegar una major profunditat en el seu joc per treure-li la iniciativa guanyadora a la seua rival.

D’aquesta manera, Lemoine ha pagat cara la seua irregularitat i Paolina ha aconseguit el triomf en aquest primer Open Ciutat de València, el seu primer títol en un torneig d’aquesta categoria.

Comparteix

Icona de pantalla completa