Diari La Veu del País Valencià
Puig demana al Consell Rector de la nova RTVV que ‘no perda ni un minut’

EP / València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reclamat aquest dimarts al Consell Rector de la nova RTVV, que passarà a dir-se Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació, que “no es perda ni un minut” en la posada en marxa de la ràdio i la televisió públiques.

Puig s’ha expressat en aquests termes en una roda de premsa en el Palau de la Generalitat, en la qual ha comparegut al costat del president del Govern d’Aragó, Javier Lambán, i al president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, en ser preguntat per quan s’engegarà la nova radiotelevisió valenciana, del tancament de la qual es compleixen tres anys (podeu ampliar informació en el següent especial que la Veu ha realitzat).

Ximo Puig i Javier Lambán. Foto: Twitter Palau GVA.

“Em produeix una enorme tristesa que es prenguera una decisió profundament equivocada que està llastrant la Comunitat Valenciana”, ha manifestat el cap del Consell, qui ha subratllat que la televisió “no és una despesa, és una inversió en comunitat, en cultura, en llengua, una inversió que millora les expectatives”.

Segons Ximo Puig, “es va prendre una decisió molt equivocada i aquest Govern des del principi ha intentat, des del Parlament que és on s’ha situat la qüestió, mirar cap al futur perquè hi haja una nova radiotelevisió valenciana”.

“Triem el camí de les Corts, es va aprovar la llei i el Consell Rector”, òrgan que és el que “marca el temps i les circumstàncies”, ha manifestat. En qualsevol cas, Puig ha demanat al Consell Rector que “no es perda ni un minut” perquè “necessitem una radiotelevisió pública valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa