Diari La Veu del País Valencià
Ja està plantada la falla de celebració en les Torres dels Serrans
RedactaVeu / València.

La Junta Central Fallera havia convocat la ciutadania i fallers a les Torres dels Serrans a les 19h per a celebrar la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco. S’hi ha aplegat molta gent per veure la ‘plantà al tomb’, és a dir, a pols, i no amb una grua.

La celebració també ha comptat amb disparada de coets, ja que la pólvora, amb la seua llum i soroll, és part imprescindible d’aquesta festa. A més, també s’ha comptat amb la participació d’una colla de dolçaines i tabals que han posat la nota musical.

La falla ha estat realitzada per Juanjo García i es podrà veure fins al proper diumenge, que és quan es farà una celebració amb una crida especial, música, audiovisuals i finalment la ‘cremà’ de la falla.

Foto: Junta Central Fallera.

Foto: Junta Central Fallera.

Falta RTVV

Entre la infinitat de piulades que celebren aquest reconeixement, crida l’atenció una que posa de manifest la falta d’una televisió pública que retransmeta aquest tipus de moments per als valencians exiliats que, arran de la crisi, han hagut d’emigrar.

Comparteix

Icona de pantalla completa