Diari La Veu del País Valencià
La pressió social i política fa que els campaments de Sant Joan de Penyagolosa s’òbriguen
RedacataVeu / Vistabella

L’acord va tenir lloc ahir i la comunicació a l’Ajuntament de Vistabella ha arribat mitjançant una telefonada del Director General de Medi Ambient, Alfredo González, i del President de la Diputació de Castelló, Javier Moliner.

Des de l’Ajuntament de Vistabella: “Celebrem la bona notícia. La recollida de firmes que s’estava duent a terme i la concentració que hi havia convocada per al diumenge dia 12 de maig queden anul.lades”.

“Volem donar les gràcies a la gent de Vistabella i als amants del Penyagolosa pel gran suport que hem rebut durant aquestos dies d’incertesa”, assenyalen des de l’Ajuntament.

De la mateixa manera, el municipi vol agrair a la Diputació de Castelló l’interès que ha mostrat “en tot moment” per seguir mantenint obertes les zones d’acampada, i en especial al seu president, Javier Moliner.

Els controls s’obriran amb vigilància

“No podem deixar de donar les gràcies a Compromís i el PSPV per les preguntes parlamentàries a les Corts i per tot el seu suport. Finalment, agraïm als mitjans de comunicació la magnífica difusió que han fet sobre la situació”, recorden des de l’Ajuntament.

Comparteix

Icona de pantalla completa