Diari La Veu del País Valencià
Bonig vol ser Oltra: regala una samarreta a la vicepresidenta en les Corts

EP / València.

Isabel Bonig, presidenta del PPCV i portaveu del grup popular en les Corts, ha regalat aquest dijous una samarreta amb el lema ‘Transparència. Volem els papers’ a la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.

Bonig, durant la sessió de control al ‘president’ del ple de les Corts, on ha preguntat a Ximo Puig sobre la política econòmica, ha pujat a la tribuna d’oradors de l’hemicicle amb una samarreta en la mà en la qual es podia llegir: ‘Transparència. Volem els papers’, que ha penjat en la tribuna durant la seua intervenció. A l’inici de la seua intervenció, la portaveu del grup popular ha mostrat des del seu escó una imatge de la vicepresidenta amb una samarreta amb el mateix lema.

Bonig li fa entrega a Oltra de la samarreta. Foto: Flickr Les Corts.

La dirigent ‘popular’ ha criticat que “el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha condemnat per segona vegada el Consell en un mes per falta de transparència”, i ha llegit diversos titulars de premsa sobre aquest tema. A continuació, s’ha acostat a l’escó de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat, Mónica Oltra, a qui ha donat la samarreta.

Comparteix

Icona de pantalla completa